Strast

STRAST.. Riječ koja u nama  može potaknuti energiju i pomoći joj da proteče brže. Ali nije važna ta riječ. Nije važno ni njeno djelovanje. Važno je ono što nam ona ostavlja, naše misli, naši snovi  … svi oni dobivaju na važnosti kada je u njih uključena strast.

Osjećaji sa kojima nas ona ostavlja stavljaju nas u prvi plan u našem, našem životu. A to je ono zbog čega smo ovdje…
Svaki pomak načinjen iz strasti u našem životnom plesu donosi iza sebe još puno malih pomaka koji kao domino nagrnu u naš život. Svaka akcija izazvana strašću iz srca i duše, pomiče nas za nekoliko polja naprijed. Tada znamo da radimo nešto što naša duša zasigurno želi i zasigurno treba. Bez obzira što to bilo, makar to tek biopogled na životnu kreaciju oko sebe. 🙂

Naš život bez strasti, vatre ( Tapasa ❤️ ) postaje samo odrađivanje još jednog života. Nešto što dođe, biva, te prođe kao osrednji film kojeg sutra već zaboravimo.. Zato nam strast i vatra te strasti, omogućuju da budemo glavni glumci u filmu koji se ne zaboravlja, koji sa sobom donosi pregršt značenja, koji iz nas izvlači najbolje i “tjera” nas da takvi ostanemo.

Sve oko nas je upravo tu zbog nas. Mi živimo i učimo. Dodamo li tom učenju strast vidjet ćemo…Ljepotu… ubrzani rast i sreću što smo tu.. Ljepotu u našem životu ispunjenom strašću… Strašću ali i Mirom podjednako.. jer je to baš ono nešto što mi Jesmo i što mi želimo, što nam daje unutarnji impuls, što osjećamo duboko u sebi živeći u skladu sa svojom dušom i srcem.. U skaldu sa našom nutrinom, odnosno našom iskonskom prirodom. Sa onim tko smo i što smo..

.. Tko sma ja ? 🙂

 

tra

3 thoughts on “Strast

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s