Ljubav..

Ljubav nije greška. Ljubav nije nesreća. Ljubav nije izlaz.

Ljubav je naš put.

Ljubav je rizik. Ljubav je gubitak. Ljubav je revolucija.

Ljubav razjasni svaki strah kroz koji moramo proći. Ljubav otkriva svaki razlog da se potrudimo. Ljubav nas pokreće, ostavlja nas zauvijek promijenjene, zauvijek obilježene, zauvijek probuđene za ono što je moguće.

Ljubav koju gajimo, ljubav koju uzdižemo, ljubav koju naglašavamo dovoljno govori o tome tko smo i kako definiramo svoje živote. To dovoljno govori o tome čega smo se spremni odreći. To dovoljno govori o tome što smo u stanju izdržati. To dovoljno govori o sposobnosti našeg srca da raste, bez obzira na ono što nam je obećano, bez obzira što se isporučuje.

Ljubav je, jednostavno, jedina stvar vrijedna poteškoća. Ljubav je, sasvim jasno, jedina stvar za koju se vrijedi ukrasiti. Ljubav je, iskreno, jedina stvar koja nas može održati čestitima.

Ljubav bi trebala biti u središtu svega što radimo ako to želimo raditi dugo. Ako ćemo to raditi iskreno. Ako ćemo to raditi s uspjehom. Ljubav treba naše postupke jer gladuje samo na riječima. Ljubav treba našu solidarnost jer se osuši u izolaciji. Ljubav treba naše obećanje jer vene pod nestalnim suncima.

Volimo naglas.

Ljubav je sada potrebna u svim oblicima. Romantična ljubav je jedan od puteva do srca, ali ne mora biti jedini. Svi bismo čovječanstvu mogli pokazati više ljubavi bez očekivanja zauzvrat. Svi bismo sebi mogli pokazati više ljubavi, bez uvjeta izvedbe ili vanjske pohvale. Svi bismo mogli pokazati planetu više ljubavi, ne izvlačeći iz njega nepotrebno, ali s beskrajnom zahvalnošću za ono što nam je dao.

Ovom svijetu ne nedostaje prilika da naučimo kako voljeti i da naglas pokažmo ljubav. 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s