Doba Vodenjaka..

U posljednjih nekoliko mjeseci niz planeta bio je u Jarcu, a premda će i dalje biti tako tijekom razdoblja Vodenjaka 2020., Sunce koje stiže u ovaj zračni znak pomoći će u donošenju olakšanja od teške zemljane energije koja nas obavija.

Kako možemo u život unijeti više lakoće i prozračnosti?

Nosač vode skuplja kolektivne vibracije u svoju posudu kako bi ih očistio, pročistio i obnovio prije nego što ih vrati na Zemlju. I mi možemo odražavati rad nosača vode u vlastitim životima, poštujući svoje istinske osjećaje i pročišćavajući sve emocije koje nam više ne služe, da bismo se osjećali lagano i prozračno.

U ovoj sezoni Vodenjaka razmislite kako možete unijeti malo lakoće i prozračnosti u svoj život. Razmislite o tome koji vas vodeni osjećaji drže zaglavljenima u moru i pronađite načine da poletite iznad svega, slobodni od valova koji se uzdižu i lome.

Gledanje stvari iz ptičje perspektive

Razdoblje Vodenjaka potiče nas da iz ptičje perspektive sagledamo stvari koje se događaju u našem životu. Iako je Vodenjak nositelj vode, on je zračni znak i tu prozračnu energiju možemo koristiti da se uzdignemo na višu razinu i pogledamo stvari odozgo.

Kad letimo visoko i pogledamo svoj život onkraj onoga što vidimo ispred sebe, možemo steći novu perspektivu i podsjetiti se da je ovaj život zapravo dio mnogo veće tapiserije koju je gotovo nemoguće zaista razumjeti.

Prestanimo se fokusirati samo na sebe

Svi dolazimo na ovaj svijet da bismo ostvarili različite misije. Svi dolazimo da bismo iskusili ljubav, davali ljubav i primali ljubav. Svi dolazimo da bismo proširili i uzdigli vibraciju naše kolektivne duše. I kada dođe pravi trenutak, odlazimo na druga mjesta, gdje smo već bili ali smo ih zaboravili tijekom boravka ovdje.

Život nije ništa drugo nego san, privremeno putovanje, a razdoblje Vodenjaka kao 11. znaka i gotovo dovršen ciklus zodijaka potiče nas da sagledamo širu sliku, da izađemo iz nje na svoj način i prestanemo se fokusirati samo na sebe.

Poruka nosača vode

Svi padamo u zamku svog života i vlastitog žaljenja, toliko da zaboravljamo da nije riječ samo o nama. Mi smo nit u tapiseriji života, ali ako se predugo usredotočimo na jednu nit, gubimo iz vida cijelu tapiseriju. Ponekad se moramo odmaknuti i sjetiti se da smo dio cjeline.

Vodenjak je znak humanosti i sve nas podsjeća na važnost razmišljanja o drugima i na činjenicu da sve naše misli i postupci zajedno stvaraju život na ovoj planeti.

Svatko od nas ima odgovornost kroz svoje misli, riječi i djela učiniti ovaj svijet sigurnijim i sretnijim za svaku biljku, životinju i osobu, i to je poruka nosača vode koja nas vodi kroz razdoblje Vodenjaka.

Dok se Sunce nalazi u znaku Vodenjaka, od 20. siječnja do 19. veljače, moći ćemo osjetiti što slijedi i kako možemo prigrliti mudrost nosača vode u našim životima.

 

foreverconscious.com

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s