SADA …

Početak svega počinje u jednoj točki. Svaki naš korak započinje iz jedne točke. Naš jutarnji pogled kreće iz točke. Također i svaka kalendarska godina. Vožnja biciklom, šetnja šumom, parkom, ili ulicama grada, početak ukusnog obroka, početak yoga serije ili neke druge tjeloviježbe, skok s litice u duboko more… sve počinje iz jedne točke.
Pogledajte koja je to točka… zapravo ona je uvijek ista, svuda, u bilo kojem trenutku, pod bilo kojim okolnostima… za svakoga… svima je ista.
Ta točka zove se sadašnji trenutak. I dok čitate ove redove, točke prolaze u neprekinutom lancu. Vi ste samo njihov svjedok. Kao i cijeli vaš život. Život Planete na kojoj živite, galaksije.. sve to samo svjedoči prolazu te točke.. trenutka u kojem se nalazimo… sada, sada, sada, sada, sada,…
Možda prateći taj ritam uvidite njegov smirujući odjek duboko u sebi. Kako vam pokazuje put, kako vam pjeva, nasmijava vas i tješi kada je potrebno.
Samo uputite pogled u sebe, zastanite i osluhnite… uočit čete tu točku unutar sebe kao vodilju za sva vaša putovanja… sva ona bit će upravo sada i kao takva donosit će sve ono što trebate, želite, sve ono o čemu maštate… sve to bit će upravo sada i vi ćete moči uživati u tome, istinski uživati…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s