Tanja Curin Jewllery – hvaR & zagReb

photo by: maRin moRnarius 2014.

Ovog ljeta posjetio sam otok i grad Hvar. Uspomene na to divno mijesto ne blijede,  pa upravo zbog toga pišem još jedan post.

Upravo tamo, u gradu Hvaru, skoro pa cijelu godinu živi, stvara i djeluje vrsna oblikovateljica, dizajnerica nakita, zagrepčanka hvarskih korijena Tanja Ćurin. Njena galerija odiše energijom primamljive vibracije svijetlosti dragog i poludragog kamenja koji stižu iz cijelog svijeta, a ta vas energija Ljubavi neodoljivo zove da uđete i da se podružite sa kamenjem koje priča.

Osjećaj koji dobijete kada ste unutra je zbilja poseban, jer je svaki taj kamen nastajao stoljećima kao plod majke Zemlje. Svaki taj kamen je pomno odabran i promišljeno sastavljen u bezvremenske komade nakita. Samim time svo to drago kamenje je sačuvano za vječnost u prelijepim niskama.

U Tanjinom nakitu odiše kreativna, konkretna i jaka stvaralačka , no opet nježna i suptilna, zemljana ženska energija.

Dizajnerica ima svoj atelier u Zagrebu koji je od nedavno otvorio vrata svim ljubiteljicama i ljubiteljima ove vrste umjetnosti, u samom centru grada, u Mesničkoj ulici 22.  Dašak drevnog i mudrog istoka, egzotika te magično alkemijska energija bljeskanja dragulja poput zvuka karavana drevnih Svilenih Puteva se osjećaju u atelieru i u dizajnu koji spaja tradiciju i suvremenost.

Slike ispod, sa otvorenja zagrebačkog ateliera Tanje Ćurin.

 

Hvala ti Tanja na vrhunskom i prepoznatljivom radu, tvom osobnom pečatu, koji već 30-ak godina traje i svijetli u samom vrhu hrvatskog dizajna, a pri tome krasi tijela mnogih i posebnih žena u cijelom svijetu.

Web site :  http://www.tanjacurin.com

Facebook Page : https://hr-hr.facebook.com/pages/Tanja-Curin/104973209672819

 

 

photo by: maRin moRnarius 2014.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s