Putopisni vodiči – Louis Vuitton

Novost o tome kako će francuska modna kuća objaviti novu seriju putopisnih vodiča – o Londonu, Parizu, New Yorku i Uskršnjim otocima, pojavila se još početkom proljeća. Knjige su obećane kao zanimljivije, temeljitije i bolje od prethodnih, pogotovo zato jer su nad njima radili suvremeni umjetnici i ilustratori, prvo dugo šećući gradom, a zatim zapisujući i crtajući viđeno.

U medijima se pojavio teaser jedne od knjiga, o britanskoj prijestolnici, za koju je ilustracije izradila japanska umjetnica Natsko Seki. “Mjesta koja sam ovjekovječila možda bi se mogla smatrati čudnima, no za mene je to jedini pravi izbor. To su mjesta koja za mene odražavaju duh suvremenog Londona.”

Među odabranim mjestima našli su se Tower Bridge, Westminster Abbey, Buckingham Palace i druge znamenitosti, koje možete vidjeti u svim drugim vodičima. Ali ovdje su ručno nacrtane u smjelim bojama, i zbog toga izgledaju neobično i zabavno.

“Crtala sam 3D grad, s njegovim životnim scenama – primjerice kako netko šeće psa, a prolaznici se okreću za njim. Ljudi koji će gledati moje slike vidjeti će kretanje, zahvaljujući baš takvim prizorima”, rekla je Natsko Seki.

Novi putopisni vodiči bit će dostupni već od danas, u londonskom butiku na New Bond Street ili online-narudžbom po cijeni od 38$.

Pogldajte zanimljive video clipove :

Paris

New York

London

Hong kong

Tokyo

San Francisco

Berlin

Rim

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s