Hrabrost

Hrabrost u vama ne odražava se samo na velikim stvarima, na nekim značajnim životnim situacijama, već na svakodnevnim sitnicama. Trenuci hrabrosti koji se kroz vaš život pojavljuju mogu vam pomoći savladati ili prijeći neku prepreku ali vam ne mogu donijeti potrebnu snagu i energiju koja vas vodi kroz ovaj život. Živjeti život u njegovoj punini znači imati hrabrosti i prihvaćati. Prihvaćati apsolutno sve što vam donosi svaki novi dan, svaki sat, svaka minuta, svaka sekunda… živjeti trenutak i samo trenutak. Bez prosuđivanja i osuđivanja sebe ili drugih.

Svaka situacija koja se pojavi u vašem životu apsolutan je rezultat onoga što vi jeste do tada. Prihvaćanje te situacije bez otpora omogućava vam protok energije bez zastoja. A protok energije bez zastoja donosi stopostotni potencijal koji možete postići u slijedećem trenutku. A to znači da je svaka trenutna situacija apsolutni odraz vašeg potencijala, stoga ukoliko želite stopostotne situacije onda trebate stopostotni potencijal.

I nakon toga ne smijete prosuđivati niti donositi zaključke o tome da li je ta situacija za vas dobra, da li je mogla biti bolja. Jer ona je upravo onoliko postotna koliko ste vi, a sa sobom nosi znanja i učenja koja su vam u tom trenutku potrebna. Jer po to ste došli. Vi ste na Zemlji kao neki sakupljači iskustava. Nakon što sakupite iskustva odlazite, ali se najčešće i vračate, kako bi pokupili nova, u skladu sa onim što vam je u tom trenutku potrebno. Što prije shvatite i prihvatite igru koju ste sami započeli prije ćete i uvidjeti njene čari. A nakon toga… prelazak iz nesvjesnog igranja u svjesno najbolji je dio koji možete ostvariti. A koji zatim ostvaruje vas.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s