Za sreću je potrebno…

Za sreću je potrebno dvoje. Vi i vi. I jedino tako vaša duša može pjevati od sreće. Svi ostali oko vas mogu vam popraviti raspoloženje ili učiniti da vam taj dan ili ta godina bude u vašim očima izuzetno sretna i uspješna. Ali kada ostanete na samo ili kada pogledate u ogledalo, vidjet ćete sebe. Onog drugog sebe koji vas čini sretnim ili nesretnim. Sebe koji ne glumi ni pred kim i koji je baš vaša slika i prilika. Kada on postane istinski sretan, tj. kada vi postanete puni od sreće, one unutarnje radosti što se isprva polagano, a onda sve brže i brže širi svim vašim stanicama, kada se to dogodi vaša sreća kao najopojniji miris proširit će se na sve oko vas. Vi ćete biti poput novog motora koji gura već dotrajali auto. Sve vaše situacije, svi ljudi, sve pojave oko vas reflektirat će se u vašim očima i puniti se vašom snagom. Pa čak i one loše stvari poprimit će oblik učitelja i pomoći vam da ih shvatite.
Što je najbitnije za vas, što je ono što vas čini sretnim? Vi, vi sami. Kada se pronađete i kada ruku pod ruku krenete za svojom srećom sve što vas okružuje krenut će za vama.
Na taj način i oni će poprimiti komadić sreće koji će dalje putovati i buditi ostale.
Pomognite najprije sebi, pronađite sebe, svoju sreću, a onda krenite dalje, krenite i širite svoju sretnu energiju oko sebe, pustite ju da djeluje, a zatim gledajte rezultate.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s